Positivt tänkande för positiva resultat

Positivt tänkande för positiva resultat
Glöm dina negativa tankar omedelbart!

Mål för månaden
Var entusiastisk så kommer du att besegra din oro. Ditt positiva resultat som du skapar i livet kommer från ditt positiva tänkande. Och ditt positiva tänkande skapar din positiva framtid. Nu frågar jag dig, på vilket sätt kan du under veckan accelerera din entusiasm?  Ge dig själv ditt eget svar!
 
Viktigare än skicklighet
Din entusiasm bygger dina möjligheter till framgång. Om du kan ge entusiasm i arv till dina barn så har du lämnat en förmögenhet av oskattbart värde. Du ska veta att entusiasm är mycket viktigare än skicklighet och kunskap.

Vad betyder det för dig?

Det som är poängen med positivt tänkande och entusiasm är att den smittar av sig och får kunder att reagera. Det gäller i affärslivet, i styrelserummet, i hockeyrinken och i säljsamtalet med din kund. Om du inte är entusiastisk över din idé eller ditt erbjudande så kommer ingen annan heller att bli det.

På viket sätt kan du visa din entusiasm?

Utstråla entusiasm
Bästa sättet att få dina kunder att bli positiva till ditt erbjudande, är att själv vara entusiastisk och visa det. Vad kan du göra för att bli mer tänd och begeistrad? Det är lätt att bli entusiastisk när du har riktiga mål i livet, saker som du verkligen ser fram emot. Då du är på väg emot att förverkliga målet så kommer entusiasmen att utvecklas av sig själv.

Vilka mål entusiasmerar dig?

Passion smittar av sig och sprider sig till andra. Du ska veta att du kan påverka dina kunder och din omgivning med glöd och entusiasm. Dina kunder och dina kollegor och chefer kommer att bli mer produktiva och mer benägna att följa dig i både tanke och handling. Kom ihåg att passion är kraftfullare än kalla argument och idéer. Genuin entusiasm och passion är dessutom starkt stimulerande.

Hur kan du smitta kunden med din passion?

Gör affärer med varma kunder
Om du känner dig uttråkad i livet, kommer också dina kunder att sluta lyssna på dig och somna. Om du är ljummen kommer dina kunder aldrig att koka. Din uppgift är att värma upp kunden till kokpunkten.

Vilka metoder kan du använda för att göra det? Tänk efter!

Positiv energi ökar din säljstyrka. Planera därför att du ska umgås med människor som ger dig positiv energi. Undvik de som stjäl din energi. Inventera ditt umgänge och satsa din närvaro på dem som ser möjligheter och är uppbyggande. Prioritera de som är positiva.

Svara dig själv: Vilka väljer du att vara med och vilka väljer du bort?

Så här lyckas du!

  1. Tänk på att genuin entusiasm är smittande! Öka därför din färgstyrka i dina kundmöten.
  2. Tänk positivt och du blir positiv! Det är så du ska bygga din positiva framtid.
  3. Påverka framtiden genom din egen inställning! Starta omedelbart din framgång.
  4. Kom ihåg att sannolikheten att de saker som man oroar sig för verkligen ska inträffa är otroligt liten! Sluta därför att lägga energi på problem som inte kommer att inträffa.
  5. Umgås med människor som ger dig energi, undvik alla andra!

Nu – Lycka till med affärerna!

/ Rolf Laurelli

Kommentarer inaktiverade.