Hans Lindholm

Hans Lindholm

 

Som konsult och rådgivare inom försäljning, affärsutveckling, ledning och organisation engagerar jag mig i både verksamhet och individ för att nå dit kunden vill. Jag är noga med matchning av uppdrag mot kompetens och skapar långsiktiga relationer med uthållig tillväxt.

Som erfaren säljare, säljledare och KAM på både lokal, nationell och internationell nivå med erfarenhet från olika företag och kulturer (Sverige, Japan, Tyskland och USA). Min breda kompetens inom olika branscher, bolag och kulturer har gjort mig nyfiken och uppdaterad.

Exempel på uppdrag: Strategisk affärsutveckling, Internationella utvecklingsuppdrag, Affärsmannaskap, KAM, Innovation, Säljskolar, Föreläsare, Rådgivning, Styrelseuppdrag

Mina viktigaste värderingar: Professionell, Engagemang, Högt driv

Affärsmannaskap och försäljning

Affärsmannaskap för dig som vill utvecklas och bredda din roll gentemot kunden. Öka din affärsmannakompetens och skapa fler och större affärer genom att utveckla kundkontakter och öka organisationens förståelse för kundernas behov. Vad är affärsmannaskap? Det handlar om att förstå hela kedjan från vision till vad som skapar nya affärer, strategisk planering av försäljning både övergripande och taktiskt. Du får tillgång till beprövade modeller, standarder och verktyg som riktar sig till dig som säljare, säljledning, KAM eller sitter i ledning.

Rådgivning och ledarskap

Hur agera för att maximera engagemang och affärsnytta i organisationen i harmoni med situationens och individens behov. Vi riktar oss till ledning och nyckelpersoner gällande försäljning, ledarskap, organisation, verksamhetsstyrning och affärsutveckling somvillmaximera affärsnyttan.

Verksamhetsförändring

Verksamhetsförändring behövs speciellt vid tillväxt, vi har erfarenhet från handel, IT, industri och konsultverksamhet både inom tjänste- och produktorienterad verksamhet vilket ger möjlighet till ett mångfacetterat perspektiv från flera branscher. Utifrån denna erfarenhet och kompetens skräddarsyr vi olika utvecklingsprogram för mindre och medelstora egna verksamheter men även för internationella koncerner.

Affärsutveckling

Affärsutveckling är en överlevnadsfråga, vi ger dig svaren på vad som skiljer ut de mest framgångsrika företagen och varför de lyckas bättre än andra. Vill ni öka er förmåga att skapa bättre och mer marknads- och kundanpassade produkter, tjänster och lösningar? I workshop eller föreläsningsform går vi igenom hur man kan processtyra och utveckla sin verksamhet, för att snabbare öka lönsamhet och resultat. Vi belyser hur hittar man nya affärer, utvärderar potential samt hur gör man för att minska risken för felsatsningar. Vi ger de nya affärsidéerna bra möjligheter att lyckas i harmoni med befintliga.

Med förhoppning om ett givande framtida samarbete!

Hans Lindholm

Vill du veta mer – ring Hans Lindholm på 070-295 10 00 eller maila hans.lindholm@konsulthuset.se

Kommentarer inaktiverade.