Niclas Andersson

Niclas Andersson

 

Affärsutveckling i en organisation är roligt men också krävande för såväl de anställda som för cheferna. Att implementera nya strategier och utveckla affärer kan generera både stort engagemang men också rädslor. Vilket gör arbetet mycket svårare och mer utmanande för alla som är involverande i den processen. I de fall utvecklingsarbetet möter på motstånd är det vanligt att det saknas tydlighet och struktur samt varför vi har valt den strategin. Genom att ge svar på dessa frågor minskar motståndet och vi når lättare våra mål.

Jag har ca 20 års erfarenhet inom B2B-försäljning, som säljare, försäljningschef, affärsutvecklare och Expansion Manager, Canon Business Center, Canon Svenska AB, Xerox Sverige AB och Von Walden Consulting AB. Jag hjälper er genom hela processen för att göra er medvetna om vad, hur och varför ni i er organisation behöver ta en ny riktning för att nå era uppsatta mål. Har även genomgått Svensk Franchise program för franchisetagare.

Mina viktigaste värderingar: Resultatorienterad, Engagerad, Hög drivkraft

Min erfarenhet och mina kunskaper

Med min erfarenhet och mina kunskaper hjälper jag er att förstå vad som händer, ni blir medvetna om vad som behöver förändras och jag förklarar varför det sker. För att skapa långsiktiga förändringar krävs det att varje medarbetare är motiverad att ändra sitt arbetssätt. Jag hjälper er att agera och skapa motivation hos de personer eller den organisation som ska förändras – alla kan följa med på förändringsresan med rätt kunskap och drivkraft.

Öka tillväxt

De flesta företagen vill öka tillväxten men ibland kan det gå långsamt och i vissa fall stå still. Hur kan ni öka försäljningen? Här arbetar vi med rätt verktyg där jag exempelvis med en DISC/Drivkraftsanalys ökar människokännedomen och självinsikten som är två viktiga faktorer för en ökad försäljning.

En annan viktig nyckel är att förstå värdet ni säljer och inte se priset – pris är vad du betalar, värde är vad du får.

Struktur, färdighet och motivation

På ett strukturerat och resultatinriktat sätt utgår jag från era erbjudanden och matchar det med kundens behov, jag lär er förstå vad som är viktigt för kunden och anpassar erbjudandet efter det. Vi ökar era prestationer genom struktur, färdighet och motivation som i slutändan resulterar i en ökad tillväxt.

Jag ser fram emot att få kontakt med dig!

Hälsningar
Niclas Andersson

Om du vill veta mer – ring Niclas Andersson på 076-536 13 34  eller maila: niclas.andersson@konsulthuset.se

Kommentarer inaktiverade.