Thomas Jahrl

Thomas Jahrl

 

Jag brinner av att hjälpa människor att få tillgång till sin fulla potential. Jag genomför inte utbildningar – jag skapar förändring. Det innebär att mina kunder, förutom att du blir utmanad, också får tillbaka pengarna. Jag utgår alltid från Vinna/Vinna i mina kundrelationer och det i sig är en garanti för ROI.

Jag har arbetat med ledarskapsutveckling sedan 1995, först i konsultgruppen Hermes och sedan 1999 som partner på Konsulthuset AB. Är informatör i grunden, utbildad mental tränare, coach och samtalsterapeut.

Exempel på uppdrag: Ledningsgruppsutveckling, Ledarakademier för erfarna eller nya chefer, Skapa en högpresterande kultur, Driva förändringsarbete, Situationsanpassat Ledarskap ® , Säljakademier, Teamutveckling, Kundsamtal för kundservice och skadereglerare. Är sedan 2004 även knuten till IFU Försäkringsutbildning. https://ifu.se

Mina viktigaste värderingar: Mod, Kvalitet, Respekt

Hur jag tänker

Jag tror följande citat från en deltagare på en av mina projekt summerar hur jag tänker runt utveckling. Exemplet gäller en säljakademi men gäller självklart alla typer av insatser:

”Har gått många utbildningar i säljmetodiken. Men den här utbildningen har verkligen gjort att jag för första gången förstår HUR jag ska göra det inte bara att jag ska göra det.”

Alla insatser innefattar förändringsledning

Så som jag ser det blir en ”Quick-fix” ofta en dyr insats. Vi, tillsammans, skapar inte bara en tydlig projektdefinition utan säkerställer att vi går i mål med de beteendeförändringar som behövs för ett långsiktigt resultat av insatsen. Kom inte till mig för en inspirationsföreläsning Att skapa insikt och inspiration är en viktig del men det ger dig inte det resultat du troligen vill ha. För att lyckas behöver medarbetarna inte bara kunskap utan att även att de verkligen agerar och har den färdighet som krävs för att lyckas. Det är något annat än inspiration.

Sagt om Thomas utvecklingsinsatser

  • Jag har varit på 4 ledarutvecklingar genom åren. Jag kan packa ihop de andra 3 och då har jag fortfarande inte fått med mig hälften av vad jag fått med mig från denna utbildning.
  • Thomas Jahrl har utvecklat mig både som person och som ledare med verktyg jag kommer att ha med mig resten av livet. Konsulthuset tar ledarutbildning till en helt ny nivå.
  • Min individuella målsättning är att på helåret ta in 10 000 000 kr i nytt placeringsbart kapital. Första kvartalet har jag tagit över 9 500 000 kr från externa aktörer, en siffra som jag inte hade uppnått utan de verktyg för kundmötet som utbildningen ger.
  • Jag har gått på ett antal liknande utbildningar och kände att jag hade ganska bra koll. Men det visade sig att jag hade fel.
  • Har gått många utbildningar i säljmetodiken. Men den här utbildningen har verkligen gjort att jag för första gången förstår HUR jag ska göra det inte bara att jag ska göra det.

Ser fram emot att höra ifrån dig.

Thomas Jahrl

Om du vill veta mer – vänligen kontakta Thomas Jahrl på 070-698 98 04,
thomas.jahrl@konsulthuset.se

Kommentarer inaktiverade.