Om Konsulthuset

Om Konsulthuset

Vårt fokus ligger på mötet mellan människor och samspelet med andra vilket ger er verktygen som behövs för att utvecklas. Vi hjälper dig och din organisation att skapa önskade beteendeförändringar hos era ledare, säljare, talanger och medarbetare. Syftet är att skapa mätbara effekter i organisationen.

Varje år utvecklar vi över 1000 människor inom våra olika affärsområden. Exempel på olika branscher som vi har genomfört uppdrag hos är; bank- och försäkring, läkemedelsbranschen, IT och Telecom, industriföretag, byggföretag, transportbolag samt offentlig sektor.

Våra konsulter är specialister inom sina områden vilket gör att du kan vara trygg med att ni får den vägledning och inspiration ni i företaget behöver. Konsulthuset erbjuder roller som, facilitator, affärs- och utbildningskonsult, föreläsare, rådgivare, personlig coach, projektledare, extra resurs att hyra, styrelsearbete med mera.

Våra värderingar

  • Skapa värde – Skapa värde och utveckling för våra kunder
  • Engagemang – Vi har ett stort engagemang i våra uppdrag
  • Pålitliga – Vi håller det vi lovar
  • Innovativa – Utvecklar, förnyar och utmanar det som är känt
  • Kompetenta – Vi har en hög expertkompetens inom våra områden

Konsulthuset grundades år 1992 av Leif Klockare och Rolf Laurelli och är idag ett av Sveriges ledande konsulthus. Samtliga konsulter driver egna bolag med samverkan och partnerskap i Konsulthuset under ledning av VD Kim von Walden. Vår styrelseordförande är Thomas Jahrl, Christina Kumlin och Hans Lindholm är styrelseledamöter, du ser vår styrelse på bilden ovan.

Kontakta oss för mer information och boka ett möte, vi har mötesplatser i Stockholm och Malmö.

Vill du bli vår kollega?

Vi strävar ständigt efter att utvecklas och söker nya konsulter till Konsulthuset. Klicka här.

Kommentarer inaktiverade.